Over Ons

Wij zijn een aannemersbedrijf dat projecten van begin tot eind beheert en uitvoert. Met een focus op het opbouwen van relaties met onze klanten en het vervullen van hun wensen. Wij streven ernaar om hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap te leveren.

Hoe het werkt

Offerte

Aan de hand van alle bouwtekingen, wensen en visie's zullen wij u een heldere en accurate prijsopgave geven. 

Enkele dagen nadat u de offerte heeft ontvangen zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken en de offerte door te nemen. Hierna passen wij eventuele aanpassingen en veranderingen aan en krijgt u de defintieve offerte.


Plan en ontwerp

Nadat wij bij u zijn geweest en de wensen en bouwtekeningen hebben besproken kunnen wij u nog adviseren in eventuele aanpassingen zodat we het hoogst haalbare restulaat zullen behalen.

Planning

Als de offerte ondertekent is gaan wij in onze planning kijken wanneer er defintief tijd is voor uw opdracht. Dit zullen wij binnen enkle dagen aan u laten weten.

Een vertrouwd bedrijf

Na meer dan een 10 jaar in de bouwsector actief te zijn, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige afwerking, concurrerende prijzen en geen verrassingen op de bouwplaats.